Facebook купує компанію SportStream

Середа, 18 грудня 2013, 11:38

Facebook придбала SportStream, стартап, що спеціалізується на зборі спортивних даних із соціальних мереж і наступному аналізі цієї інформації.

Про це пише CyberSecurity.ru.

У Facebook кажуть, що поглинання SportSteam дозволяє їм отримати технології збору, фільтрації та відображення в реальному часі великих обсягів спортивної інформації, що генерується користувачами соцмереж.

Одночасно з цим, дане поглинання дозволить Facebook розширити можливості з пошуку медіа-партнерів з області спортивного контенту і більш ефективно аналізувати спортивний контент.

Реклама:

Нагадаємо, що раніше ряд схожих поглинань зробила і компанія Twitter, яка також робить ставку на контентний аналіз в реальному часі.

"Через останнє поглинання ми сподіваємося якісно поліпшити можливості для всіх наших партнерів з доступу до інформації та використання цих даних", - йдеться в блозі Facebook.

Фінансові умови операції не розголошуються.

Нагадаємо, що раніше Facebook вже зробила ряд кроків, спрямованих на поліпшення пошуку, сортування та відображення інформації. Так, компанія впровадила хештеги, вбудовані пости, тематичне відстеження постів та інші.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!