У Азарова похвалилися динамікою виробництва дитячого харчування

П'ятниця, 25 жовтня 2013, 19:30

В Україні зростає пропозиція вітчизняного дитячого харчування.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства аграрної політики та продовольства.

Як зазначається в повідомленні, за 8 місяців цього року виробництво зросло на 41%.

Зокрема, побільшало дитячого харчування на молочній основі, особливо продуктів кисломолочних для дитячого харчування та сиру кисломолочного та виробів з нього для дитячого харчування.

Реклама:

"Такого значного стрибка у виробництві вдалося досягти завдяки сприятливим умовам, які створив Уряд для виробників. Так, податки від діяльності профільних підприємств ідуть на їхню модернізацію та розширення асортименту", - заявив міністр аграрної політики Микола Присяжнюк.

Він також сказав, що на сьогодні виробники активно займаються модернізацією наявних потужностей та відкривають нові.

"Підприємства-виробники дитячого харчування зможуть модернізуватися та налагодити випуск нових продуктів за рахунок коштів, отриманих завдяки звільненню прибутку від оподаткування", - зазначив Міністр.

Микола Присяжнюк також наголосив на тому, що, окрім кількості, вітчизняні виробники дбають і про якість продукції. А щоб підприємства були забезпечені відповідною сировиною, в Україні планується створювати спеціальні зони. Так, до 2014 року їх може з’явитися вже 80.

Як повідомлялося, за 8 місяців цього року в Україні виробили майже 21 тисячу тонн продукції для дітей, що на 41% більше, ніж за аналогічний період 2012 року.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: