ЄБРР виділить Дніпропетровську 20 мільйонів євро

Середа, 18 вересня 2013, 13:09

ЄБРР має намір виділити кредит у розмірі 20 мільйонів євро Дніпропетровській муніципальній енергосервісній компанії для реалізації проектів енергоефективності.

Як повідомив старший радник з зовнішніх зв'язків ЄБРР Антон Усов, виділення кредиту схвалено радою директорів банку, передає "УНІАН" .

Кошти виділені під гарантії міста для підвищення енергоефективності громадських будівель і вуличного освітлення. Виконавцями запланованих до реалізації робіт стануть приватні компанії - підрядники, переможці попередньо організованого тендеру.

Раніше повідомлялося, що загальна вартість проекту з підвищення енергоефективності об'єктів інфраструктури Дніпропетровська становить 22,5 млн євро, з яких 2,5 млн євро в якості гранту будуть виділені по лінії "Східноєвропейського партнерства за енергоефективність та захист навколишнього середовища" (Eastern Europe Energy Efficiency and Environment Partnership (E5P). Відповідне рішення було схвалено організацією в грудні 2012 року.

Реклама:

Як повідомлялося, заявка на виділення коштів Дніпропетровську була оприлюднена в липні поточного року. Проект з енергоефективності Дніпропетровська розглядався в пакеті з можливим виділенням коштів на інфраструктурні проекти в Донецьку в обсязі 15 млн євро.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!