Skype працює над відеодзвінками у форматі 3D

П'ятниця, 30 серпня 2013, 10:09

Американська Microsoft в особі представників Skype- підрозділу повідомила про те, що в компанії працюють над відеодзвінками у форматі 3D.

Про це пишуть "Вести економіка" .

В Skype запевняють, що з технічної точки зору вони вже давно готові до передачі 3D-зображення. Однак секрет полягає в тому, що не всі користувальницькі комп'ютери на сьогоднішній день володіють необхідним для цього функціоналом.

Це означає, що на впровадження 3D - відео в дзвінки по Skype ще піде якийсь час. У своїх коментарях на цей рахунок представники месенджера головним чином роблять упор на відсутність в масовому використанні 3D -камер.

Реклама:

З пристроями ж відтворення, як відомо, справи йдуть простіше. На ринку почали з'являтися моделі моніторів і телевізорів з функцією 3D. В Skype також розповіли, що зараз компанія готується випустити клієнтську версію Skype для Playstation 4, а також для ряду телевізорів японської Sony.

Варто нагадати, що на початку літа стало відомо про запуск іншої корисної утиліти - Video Messaging - для всіх популярних платформ (Microsoft Windows, Windows 8, Apple Mac, iPhone, iPad, Google Android і BlackBerry) . Функція дозволяє відправити своєму співрозмовнику відеоповідомлення, якщо той на даний момент знаходиться не в мережі.

Ті користувачі, для яких було залишено таке повідомлення, при вході в систему Skype отримають спеціальне сповіщення і пропозицію подивитися послання.

Розмови про цю можливість в Skype почалися ще в лютому, коли компанія представила її в перший раз. З тих пір Video Messaging перебувала в стадії тестування і пізніше побачила світ у перших числах червня цього року.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: