Поставки Samsung Galaxy S4 перевалили за 20 мільйонів

Середа, 3 липня 2013, 14:48

Смартфон Galaxy S4 від південнокорейської компанії Samsung тепер може пишатися титулом "самого найшвидшого смартфона на Android".

Про це заявила глава мобільного підрозділу Samsung Джей Кей Шин, пишуть "Вести економіка".

За її словами, через 2 місяці після надходження апарату в магазини продажі гаджету перевалили за 20 млн штук.

Повідомляється, що компанія планує відсвяткувати дану подію, провівши в найближчому майбутньому прес-конференцію.

Реклама:

Galaxy S4, що з'явився у продажу в кінці квітня цього року, розійшовся в кількості 10 млн штук менше ніж за чотири тижні після появи на прилавках магазинів. Для порівняння, третьому поколінню Galaxy S рубіж в 20 млн проданих пристроїв підкорився через 100 днів після запуску на ринку.

Майбутні підрахунки компанії будуть розділятися вже не на одну модель Galaxy S4, так як вендор ввів в дію цілий ряд апаратів сімейства Galaxy S4, щоб збільшити модельний ряд і охопити велику аудиторію.

Так, Samsung представив Galaxy S4 zoom з 16-мегапіксельною камерою і 10-кратним оптичним зумом, Galaxy S4 active з укріпленим корпусом і Galaxy S4 mini - зменшену модель флагманського девайса.

У I кварталі 2013 р. Samsung поставила 69,4 млн смартфонів, що відповідає третій частині світового ринку комунікаторів. Ринкова частка компанії в минулому кварталі досяг 33%.

За оцінками аналітиків Woori Investment&Securities, Samsung зможе розраховувати на постачання 7 млн ​​одиниць флагманських гаджетів на місяць, тоді як колишня оцінка передбачала вихід до 10 млн пристроїв. У Merrill Lynch очікують, що за весь 2013 південнокорейський гігант зможе реалізувати 65 млн штук Galaxy S4, що на 5 млн одиниць менше, ніж аналітики очікували раніше.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!