Lufthansa віддала "дочці" більшість європейських рейсів

Вівторок, 2 липня 2013, 14:23

Авіакомпанія Lufhansa передала своїй дочірній фірмі Germanwings майже всі внутрішньонімецькі та європейські рейси.

Починаючи від 1-го липня 2013 року, майже всі рейси по Німеччині та Європі, які раніше виконувала Lufhansa, обслуговуватимуться літаками Germanwings, передає "Німецька хвиля".

"Це важлива стратегічна зміна ", - заявив член правління авіакомпанії Lufthansa Карстен Шпор, якого цитує інформаційне агентство dpa.

Рейси до Києва, як випливає з розкладу польотів на сайтах Lufthansa і Germanwings, і надалі здійснюватиме Lufthansa.

Реклама:

Нині цей німецький авіаперевізник намагається реорганізувати свою діяльність в сподіванні ще нинішнього року повернутися до отримання прибутків.

Через конкуренцію з боку бюджетних авіакомпаній Lufthansa зазнає останніми роками великих збитків на європейських напрямках.

Пропонуючи в майбутньому три різних тарифи, Lufthansa намагається повернути собі клієнтів.

Пасажири, які багато літають, внаслідок реструктуризації втратять певну частину своїх привілеїв, наприклад, під час реєстрації.

За словами Шпора, Germanwings повинна бути не лише дешевше за Lufthansa, але й успішно конкурувати з іншими дискаунтерами.

Отже, вже незабаром літаки Lufthansa літатимуть лише з двох найважливіших аеропортів - у Франкфурті-на-Майні та в Мюнхені.

Аби на всіх інших маршрутах замінити материнську компанію, Germanwings доведеться збільшити свій авіапарк до 87 машин і взяти на роботу близько тисячі бортпровідників.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: