"Укрспецекспорт" отримав нового керівника

Середа, 10 липня 2013, 20:23

Генеральним директором держкомпанії "Укрспецекспорт" призначено Олександра Коваленка.

Про це повідомив представник збройового бізнесу України, передає "Укрінформ".

"Сьогодні гендиректор концерну "Укроборонпром" представив колективу "Укрспецекспорту" нового керівника Олександра Коваленко", - сказав співрозмовник агентства.

За його словами, попередній директор компанії, Дмитро Перегудов, раніше був звільнений з цієї посади. З моменту його призначення в.о., а потім гендиректором компанії пройшов неповний рік.

Реклама:

Олександр Коваленко працював у "Укрспецекспорті" з моменту його створення у листопаді 1996 року. Перебував у компанії на посадах заступника і першого заступника генерального директора "Укрспецекспорту" і був звільнений з посади розпорядженням КМУ від 16 червня 2010 року.

Як відомо, "Укрспецекспорт" разом з трьома його дочірніми підприємствами "Укроборонсервіс", "Укрінмаш" і "Прогрес" є основним експортером спеціальної і військової техніки українського виробництва.

29 грудня 2010 року Кабмін створив "Укроборонпром", включивши в нього 7 підприємств військово-оборонного комплексу, у тому числі "Укрспецекспорт".

Нагадаємо, раніше в Казахстані за підозрою в дачі великого хабара (200 тисяч доларів) затримано двох високопоставлених співробітників "Укрспецекспорту".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!