Азаров пообіцяв скоротити ставки податків

П'ятниця, 14 червня 2013, 16:35

Уряд має намір скорочувати податки в Україні.

Про це заявив прем'єр-міністр Микола Азаров, на міжнародній конференції "ABC: Ukraine&Partners", що проходить у Києві, передає "УНІАН".

"Ми зменшуємо ставки податків. Я можу твердо сказати, що податки в нашій країні будуть тільки зменшуватися. І ми знайдемо те оптимальне поєднання між необхідністю бюджетних витрат і необхідністю вкладати гроші в капітальні витрати, розвиток і так далі", - сказав Азаров.

У той же час прем'єр відзначив, що він згоден з думкою про необхідність підвищення акцизних ставок на алкоголь і тютюн, насамперед, заради здоров'я українських громадян.

Реклама:

За словами глави уряду, це питання знаходиться на стадії обговорення.

Нагадаємо, 5 травня Клименко заявив, що остаточне рішення про запровадження в Україні туристичного податку має ухвалити спеціальна рада.

Як повідомлялося, нещодавно держагентство з питань туризму і курортів запропонувало ввести податок у розмірі 1% від мінімальної зарплати для всіх громадян України, які виїжджають відпочивати за кордон.

Як відомо, делегація від України 6 червня перебувала у Брюсселі, де обговорила офшорне питання і боротьбу з мінімізацією податків, у тому числі шляхом використання механізмів трансфертного ціноутворення.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!