АНОНСИ ПОДІЙ

П'ятниця, 26 квітня 2013, 07:55

П’ятниця, 26 квітня

09:00 - прем'єр-міністр Микола Азаров візьме участь у церемонії покладання квітів до Меморіального кургану "Героям Чорнобиля" та пам'ятного знаку "Воїнам Чорнобиля" з нагоди Дня Чорнобильської трагедії.

09:30 - конференція "Як громадяни можуть вплинути на поліпшення якості адміністративних послуг у містах". Беруть участь: координатор сектору "Громадянське суспільство і права людини" представництва ЄС в Україні Олександра Першина, заступник директора представництва ПРООН в Україні Олена Панова та ін.

11:00 - конференція "Заходи сприяння реалізації державної програми активізації розвитку економіки на 2013-2014 роки в забезпеченні імпортозаміщення та енергоефективності в будівельній галузі, промисловому секторі та житлово-комунальному господарстві". Беруть участь: віце-прем'єр-міністр Олександр Вілкул, міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадій Темник, перший заступник міністра економічного розвитку і торгівлі Анатолій Максюта та ін.

Реклама:

11:00 - круглий стіл "Удосконалення системи захисту прав інтелектуальної власності", з нагоди міжнародного дня інтелектуальної власності. До участі запрошені: представники причетних органів державної влади України, а також компаній-правовласників.

12:00 - прес-конференція "Внутрішній ринок газу. Перспективи українсько-російських відносин у газовій сфері у світлі укладення реверсних контрактів". Беруть участь: заступник голови Експертної ради з питань газової промисловості та ринку газу Леонід Уніговський, незалежний експерт енергетичного ринку Валентин Землянський.

Українські новини

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: