Австрійці розроблять Каськіву проект перинатальних центрів

Понеділок, 4 лютого 2013, 13:11

У Каськіва замовили австрійцям розробку "плану продажів" по перинатальним центрам Януковича.

Про це повідомляє сайт "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

ДП "Національний проект "Нове життя" уклало угоду з австрійською компанією "Ей Ем І Інтернешнл ГмбХ" (AME International GmbH) на розробку техніко-економічного обґрунтування нацпроекту "Нове життя" - нова якість охорони материнства та дитинства.

До 31 березня 2013 року потрібно провести аналіз перинатальної допомоги в Україні, причин виникнення проблеми та обґрунтування необхідності її розв’язання шляхом створення мережі регіональних перинатальних центрів, зробити фінансово-економічне обґрунтування проекту, визначити фінансування по кожному регіону окремо.

Реклама:

Однією з вимог до робіт, які мають виконати австрійці, є розробка "концепції проекту та плану продажів". В чому саме полягатимуть продажі на базі перинатальних центрів, не повідомляється.

Єдиним конкурентом на тендері була ще одна австрійська компанія "Релоджикс консультування з питань управління" (Relogics unternehmensberatung GmbH).

Нагадаємо, утворення мережі перинатальних центрів в Україні ініціював Віктор Янукович після обрання президентом в 2010 році.

Ще до того, як австрійцям було замовлено розробку техніко-економічного обґрунтування, в різних містах України почали реконструкцію клінік та родильних будинків вартістю сотні мільйонів гривень.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!