Каськів пояснив, що мав на увазі Азаров стосовно "LNG-терміналу"

П'ятниця, 21 грудня 2012, 16:59

Оприлюднене сьогодні рішення Уряду стосується держгарантій, виданих на будівництво LNG-терміналу у 2012 році, до завершення якого залишається 10 днів.

Про це заявив голова Держінвестпроекту Владислав Каськів, йдеться на офіційному сайті.

"Оприлюднене сьогодні рішення Уряду стосується держгарантій, виданих на будівництво LNG-терміналу у 2012 році, до завершення якого залишається 10 днів, – прокоментував постанову Каськів, – а відкриті тендерні закупівлі для LNG терміналу завершуються на початку наступного 2013 року, тоді ж стартує і будівництво морської частини терміналу", – додав він.

"Видача держгарантій для Національного проекту "LNG-термінал" передбачена у держбюджеті наступного року. Отже, події немає. Вороги не дочекаються ліквідації проекту, як і кінця світу", – підсумував Каськів.

Реклама:

Як повідомлялося, на ранковому закритому засіданні Кабінет міністрів постановою від 21 грудня 2012 року №1178 скасував надання 2,305 млрд гривень державних гарантій на 2012 рік для реалізації ДП "Національний проект LNG-термінал" Нацпроекту "LNG-термінал".

Раніше,  українська сторона підписала контракт з Джорді Сарда Бонвеі, який нібито представляв іспанську кампанію Gas Natural щодо інвестицій у LNG-термінал в Україні.

Проте вже в середу в іспанській компанії спростували підписання контрактів щодо інвестицій у LNG-термінал в Україні.

Крім того там заявили, що Джорді Сарда Бонвеі не знають, і він взагалі навіть не є їхнім працівником. ЗМІ вияснили, що він колишній лижний інструктор.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: