Влада виставила на аукціон шість нафтогазових ділянок

П'ятниця, 9 листопада 2012, 09:09

Державна служба геології і надр виставила на аукціон 6 спецдозволів (ліцензій) на надрокористування нафтогазоносними ділянками.

Про це йдеться у повідомленні Держгеології, передає УНІАН.

Згідно із повідомленням, на аукціон виставлено спецдозволи на геологічне вивчення і розробку шести нафтогазоносних ділянок у Полтавській, Луганській, Сумській областях.

Зокрема, на аукціон будуть виставлені ліцензії на розробку Біличівської площі (Полтавська обл.), початкова вартість - 3,9 млн гривень; Лосищинської ділянки (Сумська обл.), початкова вартість - 2,3 млн гривень; Сурмачівської ділянки (Сумська обл.), початкова вартість - 1,039 млн гривень; Попаснянської площі (Луганська обл.), початкова вартість - 32,48 млн гривень; Новосвітлівської площі (Луганська обл.), початкова вартість - 0 гривень; Селезнівської площі (Луганська обл.), початкова вартість - 0 гривень.

Реклама:

Аукціон відбудеться 11 грудня.

Заявки на участь в аукціоні приймаються до 23 листопада.

Нагадаємо, у 2010-2011 роках Держгеологія реалізувала 951 спецдозвіл на надрокористування на суму 431 млн гривень, зокрема відомство реалізувало спецдозволи на розробку 10 перспективних нафтогазоносних родовищ з оцінними запасами на рівні 45 млн тонн умовного палива.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: