Бразилія хоче інвестувати мільярди в українську економіку

П'ятниця, 16 листопада 2012, 19:22

Бразилія вважає гарною перспективою співпраці інвестування в українську економіку.

Про це заявив директор бразильської торгововельно-інвестиційної компанії Daruvar S.A. Жозе Бароукіпід час презентації інвестиційних можливостей України в м.Сан-Паулу, передає Ipress.ua.

"Ми передали українській владі інвестиційні пропозиції на 4,5 млрд доларів. Ми хочемо побудувати в Україні завод міні-тракторів, купити суднобудівні технології, а також вкладати в розробки виробництва медикаментів", - наголосив Бароукі.

Інтерес до України зріс після державного візиту Віктора Януковича у Бразилію 23-25 жовтня 2011 року: "Він створив сприятливі політичні умови для активізації двостороннього співробітництва. Роуд-шоу українських інвестиційних проектів є дуже своєчасним", зазначив керівник департаменту зовнішньої торгівлі та міжнародного співробітництва Федерації промислових підприємств Сан-Паулу Хосе Аугушто Корреа.

Реклама:

"Вже наступного 2013 року делегація бізнесменів Бразилії відвідає Україну для пошуку можливостей з розширення співпраці", - повідомив директор департаменту міжнародного співробітництва Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами України Ігор Жовква.

Нагадаємо, з 26 вересня цього року Держінвестпроект проводить роуд-шоу Національних проектів України в 15 фінансових та економічних центрах світу.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: