Округи регіоналів визнали найбільшими "нахлібниками бюджету"

Вівторок, 23 жовтня 2012, 15:18

Найбільше державних субвенцій було виділено на Донецьку область – 829, 7 млн гривень.

Про це йдеться у програмі "Тендер News" на телеканалі ТВІ.

Як зазначається у сюжеті, на Луганську область з держбюджету було витрачено – 122,5 млн гривень, на Закарпатську  - 20 млн гривень, Одеську  - 269,4 млн гривень, на Львівську 41,7 млн гривень, Полтавську – 236 млн гривень, Хмельницьку – 21,9 млн гривень. Та найбільше державних субвенцій було виділено на Донецьку область – 829,7 млн гривень.

Так, виборчий округ № 54 з центром у Харцизьку на Донеччині, де від Партії регіонів балотується нардеп, перший заступник голови бюджетного комітету ВР Владислав Лук'янов, отримав найбільшу фінансову підтримку з держбюджету ніж уся Західна Україна.

Реклама:

За даними держбюджету-2012, населені пункти округу отримали з бюджету дотацій на 155 млн гривень.

Друге місце у рейтингу з 152,5 млн грн зайняв округ №97 на Київщині, де від ПР балотується Сергій Федоренко, більше відомий як масажист Миколи Азарова. Тільки у наприкінці серпня на цей округ на облаштування каналізації у кількох селах, уряд виділив 33 млн гривень.

Третє місце посідає округ,  де балотується син генпрокурора Артем Пшонка. Він отримав підтримку з держбюджету в сумі 99,2 млн гривень.

На четвертому місці опинився округ де балотується голова Верховної ради Володимир Литвин 95 млн гривень.

За ним йдуть округи регіоналів Петра Мельника - 74,7 млн гривень, Сергія Клюєва - майже 74 млн гривень та "литвинівця" Валерія Баранова.

Як повідомлялось, на округи, у яких балотуються провладні кандидати на ремонт доріг, дитсадків, шкіл, газифікацію сіл  лише протягом вересня з державного і місцевих бюджетів виділено щонайменше 390 млн гривень.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: