Попов покриє столицю паркоматами

Понеділок, 17 вересня 2012, 20:28

Київська міська державна адміністрація має намір в 2013 році обладнати всі паркінги міста паркоматами.

Про це, посилаючись на повідомлення КМДА, передають "Українські Новини".

Встановленням паркоматів на всіх паркуваннях столиці буде займатися комунальне підприємство "Київтранспарксервіс".

Зі слів директора підприємства Андрія Дудка, з 170 діючих паркінгів у Києві на 40 уже встановлено паркомати, до кінця 2012 року планується встановити ще 30-50 пристроїв безготівкового розрахунку, а в 2013 році - обладнати паркоматами всі інші паркінги міста.

Реклама:

Крім того, з доручення голови Київміськдміністрації Олександра Попова, разом з Асоціацією велосипедистів Києва "Київтранспарксервіс" розробив попередній перелік велосипедних паркувань, що включає 30 майданчиків загальною чисельністю 200 велопаркомісць.

Зі слів Дудка, перші велопаркінги планується встановити до 15 жовтня 2012 року.

Як повідомлялося раніше "Київтранспарксервіс" заявляв про необхідність введення штрафних санкцій за несплату водіями послуг паркувань, а також про необхідність сертифікування паркоматів для можливості їх встановлення.

У березні Міністерство регіонального розвитку, будівництва й житлово-комунального господарства заявило, що водії мають право з 1 квітня не оплачувати паркування за відсутності паркомата.

У січні Кабінет міністрів відстрочив обов'язкове обладнання операторами паркувань паркоматами й автоматичними в'їзними й виїзними терміналами до 1 квітня.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: