Для українців безпека персональної інформації в інтернеті є важливою - Google

Четвер, 26 липня 2012, 10:48

Представництво компанії Google в Україні провело опитування серед користувачів мережі, за результатами якого 33% опитаних ставлять безпеку персональної інформації в інтернеті на перше місце.

Про це повідомив під час круглого столу глава представництва Google в Україні Дмитро Шоломко, передає "Укрінформ".

"За ініціативи представництва Google в Україні було проведено соціологічне дослідження серед українських користувачів інтернету, метою якого було з'ясувати, наскільки важливим є питання безпеки в мережі для українців, і як вони ставляться до того, що персональні дані користувача можуть бути кимось використані без дозволу їх власника. 33% опитаних заявили про свою стурбованість цими питаннями, і визнали їх важливими", - сказав Шоломко.

Окрім захисту персональних даних користувачів, Шоломко наголосив також на важливості проблеми кіберзлочинності в Україні.

Реклама:

Зокрема, за його словами, в Україні є спеціалісти досить високої кваліфікації, які заробляють написанням шкідливих комп'ютерних програм – "вірусів".

Як повідомлялося, Google Inc., найбільша інтернет-корпорація світу, збільшила чистий прибуток в II кварталі 2012 року на 11% - до 2,79 млрд доларів, у порівнянні з 2,51 млрд доларів за аналогічний період 2011 року.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: