Nemiroff переніс виробництво до Росії

Вівторок, 3 квітня 2012, 15:51 -

Компанія Nemiroff перенесла виробництво горілки на російські майданчики.

Про це ідеться у повідомленні прес-служби компанії.

Згідно із повідомленням, із початку квітня розлив українського алкоголю здійснюється на лікеро-горілчаних заводах Пензенської області і Татарстану.

За словами голови ради директорів Nemiroff Якова Грибова, з 2 квітня розлив продукції під торговою маркою Nemiroff був запущений на Кузнецькому ЛГЗ у Пензенській області (належить ТОВ "Об'єднані пензенські горілчані заводи").

Реклама:

Очікується також, що через два-три тижні контрактне виробництво української горілки почнеться і на заводі компанії "Татспиртпром".

Крім того, вже почалися відвантаження в Росію продукції Nemiroff із білоруського заводу "Мінськ Кристал".

"Ми передали нашим новим партнерам свої рецептури і ноу-хау, закупили необхідне обладнання, направили своїх фахівців на виробничі майданчики, установили контроль за кожним технологічним кроком при виробництві нашої продукції", - говорить Грибов.

Раніше продукція компанії вже випускалася Росії, нагадують у компанії.

Зокрема, горілку "Немирівська" розливав Ярославський ЛГЗ, що належить структурам бізнесмена Василя Анісімова. Проте, завод в Ярославлі не дозволяв компанії виробляти весь асортимент Nemiroff.

"На Пензенському і казанському майданчиках ми маємо таку можливість і вже через місяць-півтора розпочнемо там випуск і нашої суперпреміальної продукції - Lex і Lex Ultra", - зазначив Грибов.

За його словами, головною причиною перенесення виробництва горілки для російського ринку безпосередньо в Росію є економічний фактор, оскільки українська ціна спирту сьогодні значно вища.

До кінця року на російських заводах планується провести 1,8-2 млн дал алкоголю під брендом Nemiroff.

Як повідомлялося, 23 січня 2012 року втратив чинність ліцензійний договір із дочірнім підприємством "Українська горілчана компанія "Nemiroff" на використання торгової марки Nemiroff в Україні.

Про можливе припинення ліцензійного договору компанія Nemiroff Holdings Limited офіційно поінформувала дочірнє підприємство "Українська горілчана компанія "Nemiroff" 19 грудня 2011 року.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: