Спецфонд бюджету Києва збільшать на 1,1 мільярда за рахунок запозичень

Середа, 25 квітня 2012, 17:19

Спеціальний фонд міського бюджету Києва буде збільшено за рахунок внутрішніх запозичень на загальну суму 1,1 млрд гривень.

Про це повідомив заступник голови Київської міської державної адміністрації Руслан Крамаренко, йдеться у повідомленні КМДА.

Він пояснив, що після збільшення видатків спеціального бюджету, місто зможе погодити з Міністерством фінансів здійснення внутрішнього запозичення на вигідних для міського бюджету умовах й затвердити ці умови окремим рішенням Київради.

За його словами, 600 млн гривень з цієї суми буде спрямовано на поповнення статутного фонду комунальних підприємств – 150 млн гривень отримає КП "Київпастранс" для повернення кредиту КБ "Хрещатик", інші підприємства за рахунок цих коштів зможуть сплатити земельний податок.

Реклама:

Також Крамаренко повідомив, що ще 500 млн гривень буде спрямовано на капітальні видатки та капітальні вкладення з них, а 104,3 млн гривень виділять на оплату за виконані в минулі роки роботи з капітального ремонту будинків в 1,5 км зоні навколо НСК "Олімпійський", ремонту сходових клітин та асфальтового покриття міжквартальних проїздів, а також заміні й модернізації ліфтів й капітального ремонту медичних закладів.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!