Рахунки постачальників газу не можна арештувати за борги - ЗМІ

Середа, 11 квітня 2012, 08:59

11 квітня набирає чинності закон "Про внесення зміни до статті 18 закону "Про засади функціонування ринку природного газу".

Про це йдеться в тексті закону, опублікованого в газеті "Урядовий кур'єр" (№65 від 10 квітня 2012 р.), повідомляє агентство УНІАН.

Згідно з документом, підписаним президентом Віктором Януковичем, закон набирає чинності з дня, наступного за днем його публікації.

Як повідомлялося, 15 березня Верховна рада прийняла закон "Про внесення зміни до статті 18 закону "Про засади функціонування ринку природного газу".

Реклама:

Законом передбачено, що на кошти, які є на поточних рахунках із спеціальним режимом використання гарантованих постачальників, їхніх структурних підрозділів, а також суб’єкта, уповноваженого Кабінетом міністрів на формування ресурсу природного газу для споживачів України, що здійснює продаж природного газу гарантованим постачальникам, не може бути накладене стягнення за зобов’язаннями суб'єктів ринку природного газу.

На кошти, що обліковуються за цими рахунками, не накладається арешт, а операції за цими рахунками не підлягають зупиненню.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!