Виконання соцзобов’язань колишньої "Криворіжсталі" знімуть із контролю Фонду держмайна

Субота, 24 березня 2012, 16:28

Фонд державного майна України підтвердив виконання ПАТ "АрселорМіттал Кривий Ріг" своїх інвестиційних зобов’язань за договором купівлі-продажу підприємства.

Про це повідомляє Радіо "Свобода" із посиланням на прес-службу підприємства.

За даними з прес-служби, перевірка найбільшого металургійного підприємства України, яка завершилася у п’ятницю, була підсумковою за 2011 рік.

За її результатами всі зобов’язання в інвестиційній, виробничій, природоохоронній та соціальній сферах, виконання яких було заплановане на 2011 рік, визнані виконаними.

Реклама:

"Особливістю цієї перевірки стало те, що всі зобов’язання в соціальній сфері, які контролювалися впродовж останніх шести років, визнані такими, що виконані, і вони будуть зняті з контролю Фонду держмайна. Надалі ПАТ "АрселорМіттал Кривий Ріг" продовжуватиме виконання зобов’язань у соціальній сфері (оплата праці, соціальне забезпечення, медичне обслуговування) виключно відповідно до Колективного договору підприємства", – зазначено в повідомленні прес-служби.

Як відомо, наприкінці 2011 року "АрселорМіттал Кривий Ріг" вийшов із обставин форс-мажору, запроваджених у час кризи 2008 року, і з початку нинішнього року відновив виконання інвестиційних зобов’язань у повному обсязі.

Попередня перевірка, яку Фонд держмайна здійснив майже рік тому, теж визнала, що комбінат виконував усі чинні зобов’язання протягом усього часу від його приватизації нинішнім власником.

"АрселорМіттал Кривий Ріг" (раніше мав назву "Криворіжсталь) є найбільшим в Україні виробником сталевого прокату. Підприємство повторно приватизували у 2005 році.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!