"Нафтогаз" ще готується до вибору оцінщика ГТС

Четвер, 26 січня 2012, 12:24 -

НАК "Нафтогаз України" очікує на відповіді від низки міжнародних консультантів щодо очікуваної вартості послуг компанії - оцінщика української ГТС.

Про це йдеться у повідомленні "Нафтогазу".

Згідно з повідомленням, НАК "Нафтогаз України" за дорученням Міністерства енергетики та вугільної промисловості завершує підготовчі тендерні процедури щодо вибору компанії, яка здійснить оцінку вартості української газотранспортної системи.

Відповідно до чинного законодавства, компанія найближчим часом опублікує оголошення про закупівлю послуг з оцінки активів української ГТС у Віснику державних закупівель України.

Реклама:

"НАК "Нафтогаз України" очікує на відповіді від низки міжнародних консультантів, до яких компанія звернулася з пропозицією щодо визначення очікуваної вартості послуг компанії-оцінщика, та узгодження ряду процедур на законодавчому рівні", - говориться в повідомленні.

Нагадаємо, 20 січня міністр енергетики та вугільної промисловості Юрій Бойко в ефірі телеканалу "Інтер" заявив, що 19 січня Україна оголосила тендер на відбір оцінювача газотранспортної системи.

Провести тендер, за словами Бойка, Україні потрібно перед тим, як надавати європейській стороні конкретні пропозиції щодо створення тристороннього газотранспортного консорціуму.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: