Зарплати працівників СЕС передадуть Держветфітослужбі

Неділя, 22 січня 2012, 16:02

У рамках реформування системи контролю за продовольством і харчуванням бюджетні кошти, які направлялися на зарплату співробітників Санепідслужби, будуть переведені в Держветфітослужбу.

Про це заявив голова Державної ветеринарної та фітосанітарної служби України Іван Бісюк, пердає DT.UA.

За його словами, для здійснення реформи системи контролю за продовольством і харчуванням додаткове фінансування з бюджету виділятися не буде.

"Держвет­фітослужбу скорочено на 30%, і зарахування цих додаткових людей не передбачається за рахунок створення нових штатних одиниць. У нас усе є - ми тільки маємо прийняти людей з функціями", — зазначив Бісюк.

Реклама:

Бісюк також повідомив, що бюджетні кошти, які направлялися на зарплату співробітників у СЕС, будуть переведені в Держветфітослужбу.

"При цьому, 30-відсоткове скорочення відбулося так чи інакше - як результат адміністративної реформи", — додав він.

Нагадаємо, 8 січня головний санлікар Росії Геннадій Оніщенко заявив, що Росія може піти на обмеження ввезення аграрної продукції з України.

Причина полягає в тому, що українська влада має намір віддати під нагляд ветеринарної служби повноваження щодо контролю за продовольством і харчуванням.

Прем'єр Микола Азаров спростував заяви російської сторони і сказав, що росіянам "ще потрібно постаратися", щоб виробляти такий якісний сир, як український.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: