Столичну податкову офіційно віддали донецьким

Понеділок, 26 грудня 2011, 15:26

Головою Державної податкової служби (ДПС) у м. Києві призначена Ірина Носачова.

Відповідний наказ 23 грудня підписав голова ДПСУ Олександр Клименко, повідомив він на урочистій нараді у понеділок, повідомляє ТСН.

Представляючи Носачову колективу столичного відомства, головний податківець країни поставив перед новопризначеним керівником завдання "ввести у 2012 році моду на легальну роботу зі сплатою податків".

Клименко відзначив, що головними пріоритетами у цьому мають стати концентрація уваги на детінізації економіки та боротьба із зарплатами "в конвертах".

Реклама:

За його словами, ці комплексні заходи мають дати синергетичний ефект, оскільки тіньовий бізнес дуже часто використовує нелегальну працю найманих робітників.

Як відомо, про призначення Носачової ЗМІ повідомляли ще наприкінці листопада, коли був звільнений попередній керівник відомства Низенко.

За даними журналістів, нова керівниця була де-факто на посаді ще з середини жовтня.

Раніше Носачова обіймала посаду директора департаменту податкового контролю, а перед цим - заступника голови Державної податкової адміністрації.

Основна трудова кар'єра Носачової пройшла в Донецькій області, зокрема, у 1994-2004 рр. вона працювала в Костянтинівській філії "Приватбанку", де свій трудовий шлях починав нинішній голова НБУ Сергій Арбузов.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!