"Кращий фінансовий журналіст-2011" від ICU - Сергій Лямець

Вівторок, 20 грудня 2011, 17:45 -

Переможцем щорічної номінації "Кращий фінансовий журналіст-2011", яку заснувала група "Інвестиційний Капітал Україна" (ICU), був визнаний редактор проекту "Економічна правда" Сергій Лямець.

Про це повідомила голова ради директорів групи ICU Валерія Гонтарєва, додавши, що переможець був визначений за результатами голосування всередині групи.

"Співробітники групи взяли активну участь в голосуванні, в ході якого Сергій отримав найбільше число голосів, - сказала Гонтарєва на зустрічі з журналістами провідних ЗМІ України. – Ми вибирали не журналіста, який краще за всіх написав про ICU в 2011 році, а справжнього професіонала своєї справи, чия об'єктивність, незаангажованість і актуальність не викликала в нас сумнівів".

Крім того, група ICU зазначила десятку кращих журналістів за 2011 рік, що пишуть на фінансово-економічну тематику.

Реклама:

У їх числі Юрій Сколотяний ("Дзеркало тижня"), Руслан Чорний ("Комерсант-Україна"), Борис Давиденко ("Forbes"), Артем Ільїн, Руслан Кисляк ("Экономические известия"), Дарина Краснолуцька ("Bloomberg News"), Михайло Харчук ("Інтерфакс-Україна"), Роман Олеарчик ("Financial Times"), Олена Лисенко ("Деловая столица").

Нагадаємо, група ICU заснувала номінацію "Кращий фінансовий журналіст" в 2010 році для представників ЗМІ, які висвітлюють фінансово-економічні події Україні.

Переможцем номінації в минулому році був визнаний заступник директора інформаційного агентства "Інтерфакс-України" Дмитро Кошовий.

Група "Інвестиційний Капітал Україна" (ICU) надає послуги з торгівлі цінними паперами, інвестиційно-банківські послуги, а також здійснює управління активами інститутів спільного інвестування.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: