Ощадбанк позичить Києву 350 мільйонів на транспорт

Четвер, 1 грудня 2011, 14:10

Київ обрав Ощадбанк для отримання позики в розмірі 350 млн гривень для закупівлі громадського транспорту до "Євро-2012".

Як передає УНІАН, про це повідомив в інтерв’ю журналістам начальник Головного фінансового управління Київської міської державної адміністрації Володимир Репік.

"На сьогодні ми отримали пропозиції від двох банків, і було вирішено обрати Державний ощадний банк України", - сказав Репік.

Він нагадав, що ставка по кредиту становить 14,8% і що це трирічний кредит.

Реклама:

"Гроші ще не прийшли. Вони зможуть надійти лише після ратифікації, тобто після виконання певних процедур", - повідомив начальник фінуправління

При цьому він відзначив, що є певні питання стосовно застави.

За інформацією Репіка, кредит буде братися не відразу весь. "Буде відкрита кредитна лінія, і кошти надходитимуть у залежності від підготовки транспорту", - пояснив він.

Він очікує, що документи для ратифікації кредитної угоди будуть готові і затверджені Київрадою на найближчих засіданнях сесії. Він повідомив, що зараз проводяться тендерні процедури відносно закупок транспорту для міста.

У жовтні Київрада прийняла рішення залучити 350 млн гривень внутрішньої позики на закупівлю 77 тролейбусів до "Євро-2012".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!