Дах для гостей Януковича коштуватиме бюджету майже мільйон

Вівторок, 8 листопада 2011, 13:28

Лідери іноземних держав під час візитів до президента Віктора Януковича будуть зупинятися в трьох готелях: InterContinental Kyiv, комплексі "Національний" і готелі "Дніпро".

У 2011 році, відповідно до результатів тендеру, який проводило Державне управління справами при президенті, вартість їх послуг обійдеться держбюджету в 900 тис. грн., пише газета "Дело" із посиланням на "Вісник державних закупівель".

Причому лідерів іноземних держав українська сторона буде селити в готелі InterContinental Kyiv, членів іноземних делегацій - в "Національному", а в готелі "Дніпро" будуть зупинятися особи, які супроводжують офіційні делегації.

"У 2010 році, як правило, глави іноземних держав та офіційних делегацій розміщувалися в готелі InterContinental Kyiv. Президентські апартаменти готелю спеціально спроектовані для розміщення в них глав держав та вищих посадових осіб та обладнані системою безпеки й індивідуальним ліфтом. У готелі діє спеціальний режим охорони, повністю автоматизована система протипожежної охорони та оповіщення, діє служба цілодобового медичного обслуговування", - пояснюється в офіційному документі вибір цього готелю за процедурою закупівлі послуг у одного учасника.

Реклама:

Послуги InterContinental Kyiv з розміщення іноземних лідерів та офіційних делегацій з травня по грудень 2011 р. будуть коштувати державній скарбниці 400 тис. грн.

Стільки ж Держуправління справами заплатить готельному комплексу "Національний", який, як зазначено в пояснювальній документі до закупівлі послуг цього готелю, протягом 2010 року виступав основним місцем для розміщення членів офіційних іноземних делегацій.

Готелю "Дніпро" дістанеться лише 100 тис. грн., які передбачені на оплату послуг із розміщення осіб, які супроводжують офіційні іноземні делегації.

Договори з трьома готелями про закупівлю послуг були укладені Держуправсправами в кінці вересня 2011 року.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: