Харків отримав рейтинги Moody's

Понеділок, 28 листопада 2011, 20:41

Міжнародне рейтингове агентство Moody's Investors Service присвоїло довгостроковий рейтинг місту Харкову за глобальною шкалою в іноземній і національній валюті на рівні "B2" зі "стабільним" прогнозом, а також остаточний рейтинг облігаціям Харківської міської ради на 99,5 млн грн.. на рівні "(Р) В2".

Про це повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна" із посиланням на прес-службу Харківської міськради.

"На сьогодні міжнародний рейтинг міста Харкова за шкалою Moody's перебуває на одному рівні з суверенним рейтингом України – "В2", прогноз" стабільний ". У міжнародній практиці рейтинг території не може перевищувати суверенний рейтинг", - йдеться в повідомленні прес-служби.

Як повідомлялося, 4 серпня експерти рейтингового агентства Moody's приїжджали до Харкова для проведення чергового моніторингу інвестиційних можливостей міста.

Реклама:

Харків співпрацює з двома великими міжнародними рейтинговими агентствами Moody's і Fitch Ratings.

22 липня за результатами рейтингової зустрічі у Харкові міжнародне рейтингове агентство Fitch Ratings підтвердило довгострокові рейтинги міста Харкова в іноземній і національній валюті на рівні "B", а також короткостроковий рейтинг в іноземній валюті на рівні "B" і національний довгостроковий рейтинг на рівні "AA-(ukr)" зі "стабільним" прогнозом.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: