Депутати збільшили доходи держбюджету за рахунок природного середовища

Вівторок, 18 жовтня 2011, 20:29

Верховна рада збiльшила на 125 мільйонів гривень доходну частину спецiального фонду державного бюджету 2011 року шляхом зарахування надходжень вiд збору за забруднення навколишнього природного середовища.

Вiдповiднi змiни до закону "Про державний бюджет на 2011 рiк" пiдтримали у вiвторок 269 народних депутатiв, передає агентство "Інтерфакс-Україна".

У пояснювальнiй записцi до законопроекту зазначено, що доходна частина спецiального фонду державного бюджету на 2011 рiк збiльшиться на 125 мільйонів гривень.

Це стане можливим завдяки зарахуванню до спецфонду 30% надходжень вiд збору за забруднення навколишнього природного середовища, якi буде спрямовано на здiйснення природоохоронних заходiв за бюджетними програмами.

Реклама:

Крiм того, 70% надходжень вiд цього збору буде спрямовано до спецiальних фондiв мiсцевих бюджетiв: 50% до сiльських, селищних, мiських бюджетiв i 20% до бюджету АР Крим.

Водночас, до бюджетiв мiст Києва та Севастополя буде зараховано всi 70% надходжень вiд збору за забруднення навколишнього природного середовища.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!