"Укрзалізниця" запевняє, що телефони будуть не золоті

Вівторок, 9 серпня 2011, 19:38

Державна адміністрація залізничного транспорту "Укрзалізниця"не здійснює закупівлю позолочених мобільних телефонів.

Про це повідомляє прес-служба "Укрзалізниці", коментуючи інформацію про закупівлю держпідприємством мобільних телефонів Nokia.

"Моделі мобільних телефонів Nokia мають такі назви: 6700c Chrome, 6303i STEEL, 6700c Gold, 2710Navi Black, 6303i MATT BLACK, E 52-1 Metal Alluminium, E 52-1 BLACK Alluminium, N8 Dark Grey, що свідчить виключно про колір корпусу телефону", - йдеться в повідомленні.

"Інформація про те, що Укрзалізницею придбані золоті телефони, є недостовірною, що підтверджується технічними характеристиками до вищенаведених телефонів, які є у вільному доступі всіх користувачів Інтернету", - додали у відомстві.

Реклама:

"Так, в Інтернеті можливо знайти опис телефону Nokia 6700c Gold, в якому вказується інформація, що корпус телефону покрито золотом 18 карат, але це не більше, ніж піар-акція, яка спрямована на підвищення рівня продажу даної моделі телефону", - заявили в "Укрзалізниці".

В прес-службі зазначають, що загальна кількість телефонів, які планується закупити, 122 одиниці, а не 112, і досі "Укрзалізницею" не придбано жодного мобільного телефону за цим договором.

"Щодо загальної вартості мобільних телефонів, запропонованої переможцем процедури відкритих торгів, слід зауважити наступне. Порівнювати запропоновані ціни переможцем торгів із цінами інтернет-магазинів недоцільно, у зв'язку з тим, що інтернет-магазини можуть здійснювати свою діяльність навіть без державної реєстрації юридичної особи, продавати несертифікований товар, багатьма інтернет-магазинами навіть не надається гарантія на товар, відсутні документи щодо якості товару та інше", - заявили в прес-службі.

"Найважливіше те, що жоден із інтернет-магазинів не виявив бажання взяти участь у конкурсних торгах, що проводились "Укрзалізницею", - додали на держпідприємстві.

Українська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!