На ремонт резиденції Януковича викинуть ще 20 мільйонів

Середа, 3 серпня 2011, 11:34

Резиденція "Синьогора" Державного управління справами 25 липня уклала угоду на завершення капремонту інженерних мереж та ремонтно-відновлювальних робіт об'єктів резиденції.

Роботи вартістю 21,03 мільйона гривень виконає підприємство "Гарант" львівської обласної організації УТОГ.

Про це повідомляється у "Віснику державних закупівель", інформують "Наші гроші".

В червні конкурсний комітет "Синьогори" прийняв рішення про закупівлю ремонтних робіт по процедурі "у одного учасника" саме на 21,03 мільйона гривень у компанії, яка 2010 року вже отримала підряд на ремонт президентської резиденції вартістю 33 мільйони гривень.

Реклама:

Разом з тим, після розголошення даних про послуги, які закуповують державні чиновники, інколи вартість угоди зменшувалась у порівнянні з попередньо заявленою сумою.

Наприклад, так зробив комплекс відпочинку "Пуща-Водиця" Держуправління справами при закупівлі послуг таксі для мешканців елітного комплексу.

Після оприлюднення даних про намір державного авіапідприємства "Україна" Держуправління справами орендувати за 8 мільйонів гривень реактивний літак Falcon-900 для перевезення перших осіб держави у фірми, пов'язаної з оточенням Віктора Януковича.

Керівник главку забезпечення доступу до публічної інформації адміністрації президента Денис Іванеско також був змушений повідомити, що відповідна угода не укладена.

За його словами, ДУС спільно з ДАП "Україна" поки лише розглядає можливість залучати лайнер для авіаперевезень перших осіб.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!