Уряд зміцнить капітали державних авіапідприємств

Вівторок, 16 серпня 2011, 12:59

Кабінет міністрів затвердив порядок використання коштів, передбачених у державному бюджеті для поповнення статутних капіталів державних підприємств авіаційної промисловості.

Відповідна постанова була схвалена 15 серпня, повідомляє агентство "ЛІГАБізнесІнформ" із посиланням на прес-службу уряду.

Головним розпорядником бюджетних коштів і відповідальним виконавцем бюджетної програми є Агентство держмайна.

Кошти з державного бюджету отримають Державне підприємство "Антонов" і Харківське державне авіаційне виробниче підприємство.

Реклама:

Як наголошується в постанові, бюджетні кошти спрямовуються на поповнення статутних капіталів одержувачів бюджетних коштів для проведення таких заходів:

- Погашення кредиту та процентної ставки за кредитом Харківського державного авіаційного виробничого підприємства перед АТ "Укрексімбанк";

- Часткове відшкодування купонного (процентного) доходу за облігаціями, розміщеними згідно з розпорядженням Кабінету міністрів №476 від 22 квітня 2009 року Харківським державним авіаційним виробничим підприємством і Державним підприємством "Антонов".

Складення та подання фінансової та бюджетної звітності про використання бюджетних коштів, а також контроль за їх цільовим та ефективним витрачанням здійснюються в установленому законодавством порядку, наголошується в урядовому документі.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: