Начальника Одеського морпорту залишили під вартою до вівторка

П'ятниця, 29 липня 2011, 18:47

Центральний районний суд Сімферополя продовжив до 2 серпня строк утримання під вартою начальника Одеського морського торгового порту Миколи Павлюка, якого підозрюють у зловживанні службовим становищем.

Про це повідомляє агентство УНІАН із посиланням на прес-службу прокуратури Криму.

"Прокуратура наполягала на арешті керівника ОМТП, однак суд лише продовжив термін затримання", - повідомила вона.

Стосовно Павлюка порушена уже друга справа - за частиною 2 статті 364 (зловживання владою або службовим становищем, що призвело до тяжких наслідків) на початку цього тижня.

Реклама:

За версією слідства, шкода, завдана Павлюком державі, оцінюється в 700 тис. гривень.

Уперше прокуратура Криму затримала Павлюка 22 липня за підозрою в незаконній розтраті понад 170 тис. гривень на користь комерційної структури на ремонт готелю "Одеса" і доставила до сімферопольського ізолятору.

Кримінальну справу порушила прокуратура Одеси, а Генеральна прокуратура доручила розслідування наглядовому відомству Криму.

Кримська прокуратура перекваліфіковувала справу і порушила її за ч.2. ст. 364 Кримінального кодексу безпосередньо стосовно начальника порту.

Суд у Сімферополі 25 липня відпустив Павлюка з ізолятора під заставу в 180 тис. гривень, після чого 71-річний керівник порту потрапив до лікарні в Одесі.

Удруге Павлюка затримали 27 липня в Одесі за підозрою у зловживанні службовим становищем і потім помістили до ізолятору тимчасового тримання в Криму.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: