Українські індекси показали змішану динаміку

Середа, 25 травня 2011, 19:19

Згідно з результатами торгів, основні українські індекси продемонстрували змішану динаміку.

Індекс ПФТС виріс на 0,25%, до рівня 977,13 пункту, індекс UX, що розраховується "Українською біржею", опустився на 0,27%, опинившись на рівні 2524,17 пункту, пише Fundmarket.

За словами глави департаменту торгівлі ІК BG Capital Вадима Самара, протягом торговельної сесії торги на Українській біржі проходили за підвищеної волатильності.

Понижувальний тиск на котирування як і раніше надають існуючі побоювання навколо боргової кризи в Єврозоні, що змушує учасників ринку з більшою обережністю підходити до угод.

Реклама:

Спроби локального ринку в середині дня чинити опір продавцям виявилася невдалою, оскільки не була підкріплена потужною купівельної підтримкою.

На закритті, інвесторів також розчарувала статистика по замовленнях на товари тривалого користування в США, яка виявилася істотно гіршою очікувань.

На закордонних майданчиках переважає змішана динаміка.

Торги на європейських майданчиках в середу проходили в близько рівнів відкриття.

На момент закриття торгів на Українській біржі, англійська індекс FTSE100 незначно подешевшав на 0,05%.

У лідерах зростання знаходилися акції банків і компаній фінансового сектора, під тиском перебував сектор промислових металів і споживчих товарів.

Торги на російських біржах сьогодні почалися з падіння основних індексів, яке вони, у міру поліпшення зовнішнього фону протягом дня, прагнули відіграти, то виходячи на позитивну територію, то знову повертаючись на негативну.

Американські фондові індекси на початку торгів знижуються на даних про більш значне, ніж очікувалося, скорочення обсягу замовлень на товари тривалого користування в США, а також слабких прогнозах Applied Materials.

На момент закриття торгів на Українській біржі Індекс Dow JonesIndustrial Average знижується на 0,11% до 12342,66 пунктів, Standard & Poor's 500 опустився на 0,02%, склавши 1316,04 пункту.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!