Європа виключила UM Air із "чорного списку"

Вівторок, 19 квітня 2011, 19:01

Комітет з безпеки польотів Єврокомісії прийняв рішення про виведення авіакомпанії "Українсько-середземноморські авіалінії" (UM Air) із "чорного списку" - переліку заборонених в ЄС перевізників.

Про це повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна" із посиланням на прес-службу Єврокомісії.

"Деякі авіалінії, включаючи чотирьох перевізників з Індонезії і одного з України, були вилучені зі списку, оскільки усунули зауваження з безпеки", - говориться в прес-релізі.

Водночас, усі авіакомпанії Мозамбіку втратили право літати у повітряному просторі ЄС.

Реклама:

Оновлений "чорний список" включає 269 перевізників в 21 країні: Афганістані, Анголі, Беніні, Республіці Конго, Демократичній Республіці Конго, Джибуті, Екваторіальній Гвінеї, Габоні (за винятком трьох перевізників, які працюють із обмеженнями), Індонезії (за винятком шести компаній), Казахстані (за винятком одного перевізника, який працює з обмеженнями), Киргизстані, Ліберії, Мавританії, Мозамбіку, Сьєрра-Леоне, Сан-Томе і Принсипі, Судані, Свазіленді та Замбії.

Список також включає в себе такі компанії, як Blue Wing Airlines із Сурінаму, Meridian Airways із Гани і Silverback Cargo Freighters із Руанди.

Як повідомлялося, раніше Єврокомісія заборонила UM Air виконувати польоти на території Європейського союзу на всіх літаках перевізника, крім одного MD-83.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!