Янукович сказав Азарову не забирати у Києва 8 мільярдів

Четвер, 31 березня 2011, 20:12

Голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов повідомив, що президент Віктор Янукович просить уряд, щоб Київ отримував всі надходження від доходу податку на прибуток для формування бюджету.

Про це Попов заявив на прес-конференції, передає DT.UA.

"Я думаю, що наш підхід, який буде презентувати перспективу розвитку Києва і необхідність у стабільних фінансових ресурсах, їх збільшення для розвитку столиці, буде підтриманий. Є звернення президента до уряду щодо того, щоб Київ отримав весь прибутковий податок, який ми отримуємо на формування свого бюджету і частково віддаємо на доходи державного бюджету ", - сказав Попов.

Нагадаємо, раніше секретар Київради Олесь Довгий заявляв, що має намір звернутися до президента з проханням внести зміни до держбюджету на 2011 рік, і врахувати в ньому інтереси Києва при формуванні вилучень зі столичного бюджету.

Реклама:

Також нагадаємо, що державним бюджетом на 2011 рік передбачається, що з бюджету Києва будуть вилучені і передані до держбюджету понад 8,25 мільярда гривень, отриманих від прибуткового податку. І це при тому, що раніше його повністю залишали місту.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!