Попов скаржиться: уже нема чого і на аукціон виставити

Понеділок, 28 березня 2011, 14:05

Земельні відчуження, вчинені київською владою, досягли 70 млрд. гривень, а розкрадання зі столичного бюджету склали близько 4 млрд. гривень.

Про це заявив голова Київської міськдержадміністрації Олександр Попов на засіданні колегії КМДА у понеділок, пише газета "Дело".

"У нас попереду величезна, серйозна робота щодо того, щоб ми повернули активи міста, дуже серйозна робота. І професіоналізм потрібний, і патріотизм потрібен. На 70 млрд. гривень - відчуження землі і 4 млрд. гривень - бюджет міста. Нормальна ситуація? Проводимо аукціони, нічого виставити. За безцінь все роздано. Фізичним особам - велика частина з них не кияни і ніколи ними не були і не знають, що їм ці ділянки надавалися", - зазначив він.

Крім того за словами Попова, на сьогодні не видно ефективність роботи управління з питань протидії корупції при КМДА.

Реклама:

"У нас ціле управління, яке протидіє корупції, співпрацює з правоохоронними органами, а результату ніякого! У нас будь-якого бізнесмена запитай у Києві, він розповість, де що діється, а ми самі не можемо це стримати. Причому це при політичній волі керівництва і держави і міста!", - підкреслив голова КМДА.

Також Попов "попередив" учасників колегії про те, що "вся правоохоронна система Києва налаштована навести лад у місті і ми це обов'язково зробимо".

"Пройшов час підготовки для того, щоб це рішуче зробити, але ж ви всі - ті, хто повинен цьому сприяти і не допускати цього в себе на місцях", - резюмував він.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: