Азаров обіцяє борошно "у необмеженій кількості"

П'ятниця, 11 березня 2011, 17:31

Роздрібні торгові мережі в Україні будуть забезпечені борошном у необмеженій кількості.

Про це заявив прем`єр-міністр Микола Азаров на підсумковій прес-конференції у п'ятницю, повідомляє прес-служба уряду.

Азаров запевнив, що в Україні є достатня кількість борошна для того, щоб не допустити споживчого ажіотажу на внутрішньому ринку.

При цьому прем'єр зазначив, що нині немає ніякої потреби запасатися борошном у великих кількостях, оскільки всі магазини будуть забезпечені борошном у необмеженій кількості.

Реклама:

"Я дав таку установку, щоб забезпечувати торгові мережі борошном у необмеженій кількості, підкреслюю - у необмеженій кількості", - наголосив глава уряду.

"Дорогі наші співгромадяни, якщо в когось є потреба брати мішок борошна, якщо вам це треба - будь ласка, беріть, беріть борошно мішками, але, повірте мені, робити цього не варто, воно у вас пропаде. Ми зараз готові забезпечити будь-які потреби наших громадян", - заявив Азаров.

Також прем'єр заявив, що уряд "більше ніколи не допустить ситуації, яка цього року склалася з гречкою".

"Те, що у нас сталося з такою крупою, як гречка, ніколи більше не станеться. Це сталося через нашу бідність, тому що не змогли б, не було грошей створити необхідні запаси. Зараз у нас є гроші і можливості. Ми це з вами пройдемо. Ці труднощі тимчасові - переживемо. Але ніколи така ситуація більше в Україні не повториться", - запевнив він.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!