Індекси продемонстрували змішану динаміку

Вівторок, 15 лютого 2011, 19:11

Згідно з результатами торгів, основні українські індекси продемонстрували змішану динаміку.

Індекс ПФТС піднявся на 0,22%, до рівня 1120,83 пунктів, індекс "Української біржі", "просів" на 0,32%, опинившись на рівні 2832,94 пунктів, повідомляє Fundmarket.

"Сьогоднішнє зростання індексу УБ на початку дня, слідом за підвищенням нафтових котирувань, змінилося низхідним рухом, внаслідок виходу неоднозначних статданих у США. Так, роздрібні продажі виросли на 0,3% при очікуваннях 0,6%, експортні ціни в січні в Америці виросли на 1,2%, тоді як аналітики прогнозували підвищення на 0,7%. Імпортні ціни в січні збільшилися на 1,5%, а очікувалося зростання на 0,8%", - розповів ІК Велес Капітал Леонід Майденко.

Зарубіжні торгові майданчики демонструють негативну динаміку.

Реклама:

Акції на Уолл-стріт знизилися на початку торгів вівторка після виходу "слабких" даних про роздрібні продажі в США, які погіршили побоювання інвесторів про поновлення на споживчому секторі.

Обсяг роздрібних продажів у США в січні виріс на 0,3 відсотка в порівнянні з попереднім місяцем, повідомило міністерство торгівлі.

Аналітики очікували зростання на 0,6 відсотка, повідомляє Рейтер.

Серед важливих новин за - наступні:

Державна комісія з цінних паперів та фондового ринку на своєму сайті оприлюднила проект рішення про критерії, за якими буде оцінюватися ризик суб'єкта первинного фінансового моніторингу - професійного учасника ринку цінних паперів бути використаним для відмивання доходів, отриманих злочинним шляхом, або для фінансування тероризму.

Показники розроблені для визначення суб'єктів первинного фінансового моніторингу з високим ризиком і з незначним ризиком. До середнього віднесені всі, що не потрапили в дві зазначені категорії.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!