КМДА повертатиме кошти за неякісні компослуги

Вівторок, 18 січня 2011, 20:17

КМДА випустить розпорядження, згідно з яким ЖЕК буде зобов'язана повертати жителям столиці гроші за неякісно надані або зовсім не надані житлово-комунальні послуги.

Про це заявив начальник головного управління з питань цінової політики КМДА Василь Яструбинський, інформують Ukranews.

"До кінця тижня або на наступному тижні вийде розпорядження міської адміністрації, де буде прописано кількість послуг, які повинні надаватися, їх якість і механізм повернення коштів, у разі, коли вони не надані", - зазначив Яструбинський.

За його словами, КМДА має намір вжити заходів для того, щоб квитанції з оплати за житло і житлово-комунальні послуги приходили жителям Києва без затримок.

Реклама:

"Склалася така ситуація, що фактично житлово-експлуатаційні організації зараз вільно чи мимоволі ... апріорі зацікавлені в тому, щоб мешканці не платили до 20-го числа", - зазначив Яструбинський.

Також він уточнив, що якщо з'ясується, що пенсіонери, які отримують пенсію до 25 числа, не завжди можуть платити за квартиру своєчасно, то для них крайній термін оплати за квартиру і ЖКП буде перенесено до 25 числа місяця.

Нагадаємо, що за даними профспілок, в 2011 році додаткові витрати для кожної сім'ї на житлово-комунальні платежі можуть вирости в середньому на 1700 гривень на рік.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!