КРУ виконує політичне замовлення Януковича – "БЮТ-Батьківщина"

Вівторок, 18 січня 2011, 14:49

Контрольно-ревізійне управління виконує політичне замовлення президента з дискредитації опозиції та особисто Юлії Тимошенко.

Про це заявляє прес-служба БЮТ і "Батьківщини", реагуючи на останні заяви керівника КРУ щодо виявлених втрат фінансових і матеріальних ресурсів за час роботи уряду Тимошенко.

"Контрольно-ревізійне управління, як і американські так звані аудитори, виконує політичне замовлення Януковича з дискредитації опозиції та підведенні псевдодоказової бази під політичні репресії", - заявляє "БЮТ-Батьківщина"

"Але навіть таке слухняне КРУ не змогло знайти в діяльності Юлії Тимошенко корисних мотивів, які б свідчили, що вона щось поклала би собі в кишеню. Ні в чому, крім як у виплаті пенсій нібито коштом ресурсів від Кіотського протоколу, звинуватити її не змогли", - наголошують і політсилі.

Реклама:

За словами БЮТівців, напередодні перших "роковин" перебування при владі Віктора Януковича, "режим намагається будь-якими яскравими дезінформаційними бульбашками відволікти увагу людей від тотального провалу власної соціально-економічної політики".

Українська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!