ДКБ "Південне" не змогло позичити 260 мільйонів доларів

Вівторок, 14 грудня 2010, 11:54

Державне підприємство "Конструкторське бюро "Південне" імені Михайла Янгеля" не змогло провести тендер з відбору банку для залучення кредиту в розмірі 260 млн. доларів.

Про це повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна" із посиланням на інформацію підприємства, розміщену на сайті держзакупівель.

Згідно із повідомленням, оголошений 11 жовтня тендер скасовано у зв'язку з тим, що до оцінки тендерних пропозицій допущено менше двох учасників.

За умовами тендеру, кредит повинен був бути наданий на термін від 5 до 10 років у грудні 2010 року - січні 2011 року. Інші деталі тендера не озвучувалися.

Реклама:

ДКБ "Південне" - один з провідних розробників ракетних комплексів і ракетно-космічних систем, включаючи стратегічні ракетні комплекси.

Серед значущих програм за участю ДКБ "Південне" - створення нового українського оперативно-тактичного ракетного комплексу (ОТРК) - багатофункціонального ракетного комплексу (БФРК) "Сапсан".

Український розробник також успішно представляє космічну галузь України в рамках співпраці в міжнародних комерційних космічних проектах, серед яких - "Морський старт" (Sea Launch), "Наземний старт" (Land Launch), "Вега" (Vega), "Жасмін", "Циклон - Алкантара - Спейс".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!