Україна продаватиме техніку на Кубу

Субота, 13 листопада 2010, 15:22

Україна буде постачати техніку на Кубу.

Про це заявив віце-прем'єр Віктор Тихонов, повідомляє агентство "ЛІГАБізнесІнформ".

"Досвід вирішення проблемних питань із "КрАЗом" дає підстави почати просування продукції підприємства "Краз-СОМЕК" на ринки інших країн Латинської Америки", - сказав він.

Тихонов також додав, що намічена можливість поставок автобусів холдингу "ЛАЗ", корпорації "Богдан" з подальшим створенням спільних підприємств з ремонту автобусів українського виробництва.

Реклама:

"Ми домовилися надавати сприяння у питаннях організації спільного виробництва та сервісного обслуговування тракторів класу 1,4 з потужністю двигуна 60-105 к.с. (українське ДП" Південний машинобудівний завод ім. А. М. Макарова" і кубинська група "Гельм"). Актуальним залишається обговорення питання поставок на Кубу сільськогосподарського обладнання, устаткування для переробки м'ясних, молочних виробів у кооперативних господарствах Куби", - сказав віце-прем'єр.

За його словами, Україна запропонувала Кубі розглянути можливість закупівлі сільськогосподарської техніки українського виробництва, а також передала на її розгляд перелік обладнання для сільськогосподарської галузі, виробленого провідними українськими підприємствами.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: