Залізницю до "Борисполя" будуватимуть китайці

Вівторок, 10 серпня 2010, 19:15

Китай зацікавлений в участі в будівництві залізниці від столичної станції "Дарниця" до аеропорту "Бориспіль".

Про це заявив перший віце-прем'єр Андрій Клюєв під час відвідування будівництва терміналу "F" на території державного підприємства "Міжнародний аеропорт "Бориспіль" у вівторок, повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна".

"За рішенням уряду розпочато проектування залізниці ... Під час візиту Віктора Януковича до Китаю ми будемо підписувати або договір, або меморандум про фінансування і будівництво дороги", - сказав він, не уточнивши назви китайської компанії.

Під час прес-брифінгу, перший віце-прем'єр, проінспектувавши будівництво терміналів "D" і "F," висловив задоволення ходом робіт, а також заявив про необхідність ліквідувати двомісячне відставання від планових термінів будівництва терміналу "D", яке планується закінчити до кінця 2011 року.

Реклама:

Як повідомлялося, будівництво терміналів "D" і "F" в ДМА "Бориспіль" здійснюється в рамках реконструкція чотирьох аеропортів у містах, які приймають гостей Чемпіонату Європи з футболу 2012 року, завершити яку планується завершити протягом найближчих півтора років.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: