Організатори реконструкції НСК "Олімпійський" кажуть, що не встигають

Четвер, 11 березня 2010, 17:58

Через проблеми з коштами організатори реконструкції НСК "Олімпійський" заявляють про відставання від графіку виконання робіт на 30 днів.

Про це заявив співвласник дніпропетровського "Завод Майстер-Профі Україна" Дмитро Мішалов, передає "Радіо Свобода".

Як повідомляється, 9 лютого 2010 року уряд постановив виділити 2010 року на Євро-2012 понад мільярд гривень зі стабфонду, але фінансування досі є проблемою.

За попередніми даними, заборгованість перед компаніями-підрядниками склала вже 100 мільйонів гривень, йдеться в матеріалі.

"Фінансування фактично не ведеться, лише по нашій компанії затримка у три місяці. Намагаємось не відставати, але за таких умов це непросто", - нарікає Мішалов.

Заступник міністра у справах сім'ї, молоді та спорту, керівник проекту реконструкції НСК Сергій Драч зазначає, що затримки стосуються перш за все влаштування навісу над трибунами та зведення VIP-зони.

Реклама:

"Часом ми змушені зупиняти роботу. Просто тому, що немає арматури. Підрядник закуповує її за власні кошти, але навряд чи це триватиме довго. Якісь можливості є, але вони вичерпні", - пояснює чиновник.

Наприкінці березня, як передає радіостанція, на стадіоні очікують візит експертів УЄФА, з якими обговорюватимуть проектні рішення на найближчий час.

Як відомо, перевірка київського стадіону та присвоєння йому відповідної кваліфікації заплановані на червень 2011 року.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!