Україна врегулювала "карамельну" суперечку з Білоруссю

Середа, 20 січня 2010, 09:58

Україна врегулювала з білоруською стороною спірну ситуацію при реалізації української карамелевої продукції на білоруському ринку.

Про це повідомляє агентство "ЛІГАБізнесІнформ" з посиланням на публікацію в газеті "Урядовий кур'єр" від 19 січня.

Згідно з повідомленням, 13 січня 2010 року на виконання положень ст. 29 закону "Про зовнішньоекономічну діяльність" та постанови Кабінету міністрів "Про затвердження порядку проведення розслідувань з метою відновлення фактів дискримінаційних та/або недружніх дій з боку інших держав, митних союзів або економічних угруповань щодо законних прав та інтересів суб'єктів зовнішньоекономічної діяльності" Міжвідомча комісія з міжнародної торгівлі прийняла рішення про результати врегулювання з білоруською стороною спірної ситуації при реалізації української карамелевої продукції на білоруському ринку.

Цим рішенням комісія встановила, що спірна ситуація з білоруською стороною при реалізації української карамелевої продукції на білоруському ринку врегульована шляхом прийняття урядом Республіки Білорусь постанови №1268 від 30 вересня 2009 року, якою було прийнято цінові зобов'язання від зацікавлених українських виробників при експорті їх карамельної продукції на білоруський ринок і одночасно припинено дію антидемпінгових заходів для цих підприємців.

Реклама:

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: