Уряд допоміг грошами виконавцям покарань

Неділя, 13 грудня 2009, 19:51

Кабінет міністрів виділив Державному департаменту виконання покарань 239 мільйонів. гривень із стабілізаційного фонду на безповоротній основі для оплати енергоносіїв, послуг водопостачання й виплати грошового забезпечення співробітникам.

Про це йдеться на офіційному сайті прем'єр-міністра Юлії Тимошенко, передає агентство "Українські новини".

Таке рішення уряду затверджене постановою від 8 грудня.

Відповідно до документа, на оплату спожитих органами й установами виконання покарань енергоносіїв буде виділено 38,190 млн. гривень; на оплату послуг водопостачання й водовідводу - 2,5 млн. грн; на виплату грошового забезпечення співробітникам рядового й командного складу Державної кримінально-виконавчої служби, включаючи нарахування на зарплату - 198,358 млн. гривень.

Реклама:

Кошти будуть виділені за рахунок надходжень із стабілізаційного фонду від цільового розміщення державних цінних паперів.

У разі їх недостачі кошти будуть виділені за рахунок надходжень від приватизації держмайна й від продажу земельних ділянок несільськогосподарського призначення, що перебувають у держвласності й на яких перебувають об'єкти, що підлягають приватизації, або прав на них.

Крім того, передбачається, що у разі недостачі коштів вони будуть виділені також за рахунок залишків нерозподілених коштів стабфонду.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: