"Нафтогаз" виділить 37 мільйонів у газифікацію Харківщини

П'ятниця, 4 вересня 2009, 15:39

Національна акціонерна компанія "Нафтогаз України" має намір виділити 37 млн. гривень на газифікацію більш ніж 18 об'єктів, розташованих на території Харківської області.

Про це повідомляє агентство "Українські новини" з посиланням на прес-службу Харківської обласної державної адміністрації.

Відповідно до повідомлення, така домовленість була досягнута в результаті переговорів голови обладміністрації Арсена Авакова і голови правління НАК Олега Дубини 3 вересня.

"За словами керівника області, мова йшла про реалізацію Постанови Кабінету міністрів від 26 серпня", - сказано в повідомленні.

Реклама:

Крім того, остаточно погоджений перелік об'єктів у рамках щорічного договору про соціальне партнерство з НАК "Нафтогаз України" на 5 млн. гривень.

До їх переліку увійдуть не тільки об'єкти газифікації, але також школи й установи культури області, які будуть відремонтовані.

Аваков підкреслив, що досягнуті домовленості дадуть змогу області серйозно полегшити реалізацію бюджету розвитку, наповнення якого йде досить незадовільними темпами.

У Харківській області проживає 2,78 млн. чоловік, територія області становить 31,4 тис. кв. км.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!