Авіазаправник "Кребо" скаржиться на СБУ

Четвер, 23 липня 2009, 13:10

ЗАТ "Спільне українсько-голландське підприємство "Кребо" вважає, що СБУ хоче зупинити роботу компанії і перерозподілити її частку в сегменті при заправці літаків авіапаливо на території аеропорту "Бориспіль" (Київ) між іншими структурами.

Таку думку висловив голова правління авіазаправника Петро Столяр на прес-конференції в Києві в четвер, повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна".

"Мені здається, що СБУ (Служба безпеки України) хоче зупинити діяльність компанії і перерозподілити цей бізнес між іншими бізнесовими структурами", - сказав він.

Однак Столяр зазначив, що не впевнений в тому, що дії із блокування роботи офісу компанії 22 липня здійснювали саме співробітники СБУ. Але при цьому додав, що люди, які прибули в офіс компанії, представилися працівниками цієї організації.

Реклама:

Голова компанії не зміг назвати людей або компанії, які б могли стояти за діями відносно "Кребо". Крім того, він підкреслив, що зупинка роботи компанії веде до значного збитку для авіаперевізників аеропорту "Бориспіль".

"На сьогоднішній день, якщо ми зупинимося, то більше 50% авіарейсів зупиняться", - сказав Столяр, додавши, що компанія в умовах блокування зможе здійснювати заправку літаків ще протягом п'яти днів.

На цей час, за словами керівника "Кребо", авіазаправник вже направив до Кабінету міністрів і секретаріату президента телеграми, в яких повідомляється про те, що стався інцидент.

Він додав, що на цей час "Кребо" готує листа президенту України і прем'єр-міністра України з проханням вирішити питання щодо дій проти компанії.

Як повідомлялося, СБУ заявила про факт протиправного привласнення стратегічних об'єктів майна Державного підприємства Міжнародний аеропорт "Бориспіль" компанією "Кребо".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: