Уряд погодився щоквартально коригувати тарифи на газ

П'ятниця, 10 липня 2009, 13:27

Кабінет міністрів взяв на себе зобов'язання щоквартально коригувати тарифи на природний газ, паралельно посиливши заходи щодо соціального захисту вразливих верств населення.

Про це на прес-конференції у п'ятницю заявила керівник місії МВФ в Україні Джейла Пазарбашіоглу.

"Що стосується фінансового стану НАК "Нафтогаз України", уряд України взяв на себе зобов'язання здійснювати щоквартальне коригування тарифів на газ, яке повинне доповнюватися також більш сильною системою соціального захисту для того, щоб захистити ті вразливі верстви, на яких можуть вплинути такі зміни", - сказала вона.

Крім цього, за словами Пазарбашіоглу, зараз ведеться діалог з іншими міжнародними організаціями для того, щоб вирішити проблему структурних дисбалансів у роботі компанії та покращення системи її корпоративного управління.

Реклама:

Також, за її словами, Україна пообіцяла, що напередодні виборів не будуть порушуватися фіскальні показники програми співробітництва.

"Ми дійшли згоди з усіма чотирма підписантами цього документа, що напередодні президентських виборів не будуть порушуватися зобов'язання щодо дотримання всіх фіскальних показників, на які орієнтується ця програма", - сказала Пазарбашіоглу.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!