Ахметов займеться маркуванням та упаковками

Вівторок, 26 травня 2009, 21:16

ТОВ "Метінвест-Україна" для покращення обслуговування споживачів і задоволення їхніх запитів має намір зайнятися питаннями маркування та упаковки металопродукції на сучасному рівні.

Про це повідомив на конференції генеральний директор компанії "Метінвест-Україна" Олег Ольшанський, повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна". 

За його словами, в цей час триває робота із створення клієнтоорієнтованої компанії, вибудовування внутрішніх і зовнішніх процесів та бізнес-стосунків для повного задоволення потреб покупців і отримання максимальної взаємовигідної вигоди - як матеріальної, так і моральної.

При цьому "Метінвест-Україна" провів дослідження для визначення рівня задоволеності ключових споживачів якістю наданих "Метінвестом" товарів та послуг, виявлення проблемних місць і визначення положення компанії по відношенню до основних конкурентів.

Дослідження показало ряд позитивних моментів і переваг у порівнянні з конкурентами, зокрема, високий рівень ввічливості, оперативності менеджерів, обробки запитів, оперативної зміни замовлень в разі необхідності.

Разом з тим виявлено низку напрямків, де ще потрібно працювати. Серед яких - відстежування замовлень, поінформованість про продукцію, оптимізація замовлень, обслуговування ключовими менеджерами ключових клієнтів, а також маркування та пакування продукції.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: